Κερδίστε µε τη συνεργασία µας, το τέλειο αποτέλεσμα και επιπλέον παροχές.
Τεχνογνωσία, πείρα, εξειδίκευση!

Compass Fireworks

Η εταιρία «Compass firework» που δραστηριοποιείται, με μεγάλη επιτυχία, στο χώρο των πυροτεχνημάτων από το 1996. Ο Δημήτρης Λιοφάγος είναι εξειδικευμένος πυροτεχνουργός και μέλος της Ένωσης Ελλήνων Πυροτεχνουργών και εγγυάται υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, πάντα με ασφάλεια. Καθόλου τυχαίο ότι δεν έχει παρουσιαστεί ποτέ το παραμικρό πρόβλημα.
Η «Compass fireworks» έχει δώσει το παρών σε μεγάλες εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα , όπως για παράδειγμα γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου αλλά και στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004 σε συνεργασία με την Γαλλική «Group F» και την μεγαλύτερη εταιρία στην Ελλάδα “Νάνος Σπύρος” (εισαγωγή, παραγωγή και καύση πυροτεχνημάτων) που αντιπροσωπεύεται στην Νοτιοδυτική Ελλάδα από την «Compass fireworks».

Συνεργασίες

Στον κατάλογο συμμετοχών της «Compass fireworks» περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων: Eurovision 2006, Πατρινό Καρναβάλι (8 φορές), Καρναβάλι Μοσχάτο, Ρέντη, Ηλιούπολη, Μεσολόγγι, Ναύπακτου, Έξοδος Ι.Π. Μεσολογγίου, Αναπαράσταση της Ναυμαχίας του Λεπάντο, Περιφορά Επιταφίου στη Ναύπακτο, Πανηγύρι Αγίου Λαζάρου στη Ζάκυνθο, γιορτή σαρδέλας στο μικρολίμανο του Πειραιά & Μεγάλες Συναυλίες (όπως Πυξ-λάξ, Μαζωνάκης, Σφακιανάκης, Κοκκίνου, Τσαλίκης, Σάκης Ρουβάς, και πολλοί άλλοι ), εγκαίνια «Taj Mahal» «MotorLand Φλωράτος-Σπυρόπουλος» «Alfa Casa», «Piaggio Space», «Αχαϊκό Εντελβαϊς» , τα φημισμένα event του Γαλλικού Ινστιτούτου κάθε καλοκαίρι και πολλά ακόμη.